برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
لیست اخبار صفحه :2
دفاع از پروپوزال خانم آرزو موسوی دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه به راهنمایی خانم  دکتر سوانا دانغیان با عنوان Fermented Foods, Sarcopenia, Osteoporosis, and Osteosarcopenia: A Narrative Review"
دفاع از پروپوزال

دفاع از پروپوزال خانم آرزو موسوی دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه به راهنمایی خانم دکتر سوانا دانغیان با عنوان Fermented Foods, Sarcopenia, Osteoporosis, and Osteosarcopenia: A Narrative Review"

جلسه ی شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی پروپوزال خانم آرزو موسوی دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه به راهنمایی سرکار خانم دکتر سوانا دانغیان با عنوان : " Fermented Foods, Sarcopenia, Osteoporosis, and Osteosarcopenia: A Narrative Review" روز شنبه 23 دی 1402 ساعت 11 صبح در مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برگزار خواهد شد

جلسه ی شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی پروپوزال خانم کیانا عنبری دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه به راهنمایی جناب آقای دکتر رسول زرین
دفاع از پروپوزال

جلسه ی شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی پروپوزال خانم کیانا عنبری دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه به راهنمایی جناب آقای دکتر رسول زرین

جلسه ی شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی پروپوزال خانم کیانا عنبری دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه به راهنمایی جناب آقای دکتر رسول زرین با عنوان " بررسی ارتباط الگوهای غذایی غالب با شدت علائم، میزان التهاب، تغییرات پلاک های فعال و سطوح استرس اکسیداتیو در بیماران ام اس " روز چهارشنبه 24 آبان 1402 ساعت 8/30 صبح در مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برگزار خواهد شد. مطمئنیم که حضور عزیزان منجر به ارتقا سطح علمی طرح حاضر خواهد شد. در صورت عدم حضور، ارسال کامنتهای عزیزان موجب امتنان خواهد بود.

دفاع از پروپوزال خانم کیانا عنبری دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه به راهنمایی جناب آقای دکتر رسول زرین در خصوص ام اس
دفاع از پروپوزال

دفاع از پروپوزال خانم کیانا عنبری دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه به راهنمایی جناب آقای دکتر رسول زرین در خصوص ام اس

جلسه ی شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی پروپوزال خانم کیانا عنبری دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه به راهنمایی جناب آقای دکتر رسول زرین با عنوان " بررسی ارتباط الگوهای غذایی غالب با شدت علائم، میزان التهاب، تغییرات پلاک های فعال و سطوح استرس اکسیداتیو در بیماران ام اس "

دفاع از طرح تحقیقاتی خانم دکتر رقیه سکویی پژوهشگر مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی و آقای دکتر احسان ریخته گر متخصص بیماری های داخلی با عنوان بررسی اپیدمیولوژیک شیوع  بیماری تب مالت با مصرف محصولات لبنی سنتی عرضه شده در جامعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ارومیه
دفاع از پروپوزال

دفاع از طرح تحقیقاتی خانم دکتر رقیه سکویی پژوهشگر مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی و آقای دکتر احسان ریخته گر متخصص بیماری های داخلی با عنوان بررسی اپیدمیولوژیک شیوع بیماری تب مالت با مصرف محصولات لبنی سنتی عرضه شده در جامعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

جلسه ی شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی جهت بررسی طرح تحقیقاتی خانم دکتر رقیه سکویی پژوهشگر مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی و آقای دکتر احسان ریخته گر متخصص بیماری های داخلی با عنوان " بررسی اپیدمیولوژیک شیوع بیماری تب مالت با مصرف محصولات لبنی سنتی عرضه شده در جامعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ارومیه "

دفاع از طرح تحقیقاتی آقای دکتر محمد یوسفی با عنوان " بهینه سازی تیمار پلاسمای سرد بر مبنای ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و مورفولوژی زردآلوی خشک "
دفاع از پروپوزال

دفاع از طرح تحقیقاتی آقای دکتر محمد یوسفی با عنوان " بهینه سازی تیمار پلاسمای سرد بر مبنای ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و مورفولوژی زردآلوی خشک "

جلسه ی شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برای بررسی طرح تحقیقاتی آقای دکتر محمد یوسفی با عنوان " بهینه سازی تیمار پلاسمای سرد بر مبنای ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و مورفولوژی زردآلوی خشک " روز چهارشنبه 29 شهریور 1402 ساعت 11 صبح در مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برگزار خواهد شد

دفاع از طرح تحقیقاتی آقای دکتر محمد یوسفی با عنوان " بررسی تاثیر روش پلاسمای سرد بر ویژگی های میکروبی و فیزیکوشیمیایی شیر گاو "
دفاع از پروپوزال

دفاع از طرح تحقیقاتی آقای دکتر محمد یوسفی با عنوان " بررسی تاثیر روش پلاسمای سرد بر ویژگی های میکروبی و فیزیکوشیمیایی شیر گاو "

جلسه ی شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی جهت بررسی طرح تحقیقاتی آقای دکتر محمد یوسفی با عنوان "بررسی تاثیر روش پلاسمای سرد بر ویژگی های میکروبی و فیزیکوشیمیایی شیر گاو" روز شنبه 4 شهریور 1402 ساعت 11 صبح در مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برگزار خواهد شد.

دفاع از طرح تحقیقاتی خانم دکتر سمانه سپاهی و آقای دکتر عادل قرآنی اعظم با عنوان " بررسی اثر گیاهان دارویی بر شاخص های التهاب و شدت درد در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید: یک مطالعه مروری نظام مند  "
دفاع از پروپوزال

دفاع از طرح تحقیقاتی خانم دکتر سمانه سپاهی و آقای دکتر عادل قرآنی اعظم با عنوان " بررسی اثر گیاهان دارویی بر شاخص های التهاب و شدت درد در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید: یک مطالعه مروری نظام مند "

جلسه ی شورای پژوهشی مرکزتحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برای بررسی طرح تحقیقاتی خانم دکتر سمانه سپاهی و آقای دکتر عادل قرآنی اعظم با عنوان "بررسی اثر گیاهان دارویی بر شاخص های التهاب و شدت درد در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید: یک مطالعه مروری نظام مند " روز چهارشنبه 4 مرداد ساعت 10 صبح در سالن کنفرانس مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برگزار خواهد شد.

دفاع از طرح تحقیقاتی خانم دکتر سکینه نوری سعیدلو با عنوان " مقایسه الگو، کیفیت و امنیت غذایی در بین کودکان مبتلا به اوتیسم و کودکان سالم شهرستان ارومیه  "
دفاع از پروپوزال

دفاع از طرح تحقیقاتی خانم دکتر سکینه نوری سعیدلو با عنوان " مقایسه الگو، کیفیت و امنیت غذایی در بین کودکان مبتلا به اوتیسم و کودکان سالم شهرستان ارومیه "

جلسه ی شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی جهت بررسی طرح تحقیقاتی خانم دکتر سکینه نوری با عنوان "مقایسه الگو، کیفیت و امنیت غذایی در بین کودکان مبتلا به اوتیسم و کودکان سالم شهرستان ارومیه" روز چهارشنبه 4 مرداد ساعت 9 صبح در سالن کنفرانس مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برگزار خواهد شد.

دفاع از پروپوزال خانم مبینا موحدی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تغذیه به راهنمایی مهندس مجید منافی و به مشاوره دکتر محمد حیدری با عنوان:  " تاثیر رژیم غنی از غلات کامل و حبوبات بر رفتار خوردن هدونیک، سطوح سروتونین سرم، سطوح لپتین،   پروفایل لیپیدی، پروفایل  قندی و hs-CRP در زنان اضافه وزن و چاق دچار رفتار خوردن هدونیک : کارآزمایی بالینی تصادفی"
دفاع از پروپوزال

دفاع از پروپوزال خانم مبینا موحدی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تغذیه به راهنمایی مهندس مجید منافی و به مشاوره دکتر محمد حیدری با عنوان: " تاثیر رژیم غنی از غلات کامل و حبوبات بر رفتار خوردن هدونیک، سطوح سروتونین سرم، سطوح لپتین، پروفایل لیپیدی، پروفایل قندی و hs-CRP در زنان اضافه وزن و چاق دچار رفتار خوردن هدونیک : کارآزمایی بالینی تصادفی"

جلسه ی شورای پژوهشی مرکزتحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برای بررسی پایان نامه کارشناسی ارشد خانم مبینا موحدی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تغذیه به راهنمایی مهندس مجید منافی و به مشاوره دکتر محمد حیدری با عنوان: " تاثیر رژیم غنی از غلات کامل و حبوبات بر رفتار خوردن هدونیک، سطوح سروتونین سرم، سطوح لپتین، پروفایل لیپیدی، پروفایل قندی و hs-CRP در زنان اضافه وزن و چاق دچار رفتار خوردن هدونیک : کارآزمایی بالینی تصادفی" روز چهارشنبه 28 تیر ساعت 10 صبح در سالن کنفرانس مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برگزار خواهد شد.

 دفاع از پایان نامه خانم فاطمه پیرمداح دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تغذیه به راهنمایی دکتر محمد علیزاده و به مشاوره دکتر سکینه نوری با عنوان:  "بررسی اثر مشاوره تغذیه مبتنی بر شمارش کربوهیدرات و نمایه گلیسمیک بر شاخص های کنترل گلیسمی، لیپیدی، تن سنجی و فشار خون بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ مراجعه کننده به مراکز بهداشت شهری"
دفاع از پروپوزال

دفاع از پایان نامه خانم فاطمه پیرمداح دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تغذیه به راهنمایی دکتر محمد علیزاده و به مشاوره دکتر سکینه نوری با عنوان: "بررسی اثر مشاوره تغذیه مبتنی بر شمارش کربوهیدرات و نمایه گلیسمیک بر شاخص های کنترل گلیسمی، لیپیدی، تن سنجی و فشار خون بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ مراجعه کننده به مراکز بهداشت شهری"

جلسه ی شورای پژوهشی مرکزتحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برای بررسی پایان نامه خانم فاطمه پیرمداح دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تغذیه به راهنمایی دکتر محمد علیزاده و به مشاوره دکتر سکینه نوری با عنوان: "بررسی اثر مشاوره تغذیه مبتنی بر شمارش کربوهیدرات و نمایه گلیسمیک بر شاخص های کنترل گلیسمی، لیپیدی، تن سنجی و فشار خون بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ مراجعه کننده به مراکز بهداشت شهری" روز چهارشنبه 3 خرداد ساعت 12 ظهر در سالن کنفرانس مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برگزار خواهد شد

تنظیمات قالب